fbpx

Imprimarea nelimitată înseamnă că din fiecare poză făcută printăm maxim atâtea fotografii câte persoane sunt pe poză. (Deci în cazul în care cinci persoane s-au alăturat pentru o poză, și fiecare cere o fotografie, vom printa cinci bucăți. Nu este nevoie să se pozeze încă o dată pentru a primi un exemplar). Imprimarea pozelor este valabilă pe durata închirierii cabinei.

Ofertele noastre conțin printarea fotografiilor cu mărime standard (10×15 cm) și a fotografiilor tip fâșii (5×15 cm). Pentru ambele variante sunt valabile aceeași oferte. Pe lângă acestea la cerere mai putem printa și fotografii cu mărimea 15×20 cm, acesta nu este inclus în ofertele noastre.

Acesta depinde de flexibilitatea voastră. Am văzut deja ca un grup de douăzeci de prieteni să se îmbrățișeze în fața lentilelor Retrobooth, însă cinci-șase persoane încap lejer.

După ce v-ați pozat în cca 12 secunde puteți deja să țineți în mână fotografiile printate.

Da, desigur. De fiecare dată personalizăm template-ul pozelor printate. Pentru acesta de obicei vă cerem elementele de imagine al evenimentului în format editabil (fie acesta invitație, afiș, logo, etc) și designul va fi alcătuit pe baza acestora

Depinde de evenimente. În cazul petrecerilor de obicei recomandăm trei-patru poze pe o fotografie printată, pe când în cazul evenimentelor cu număr mare de participanți (festivaluri, zilele orașului, campanie de branding, etc) de preferat este o poză pe fotografie.

Da, la cerere putem să punem și fâșii de magnet pe fotografii, acesta nu este inclus în ofertele de bază.

Da, diferite pălării, ochelari, măști haioase și tăblițe inscripționate fac parte din repertoarul nostru. Dacă doriți, puteți să comandați separat și tăblițe personalizate.

Da, avem mai multe fundaluri dintre care poți alege. Poți cere variantele noastre prin mesaj. În cazul în care dorești ceva unic, îți recomandăm să vorbești cu decoratorul evenimentului, sau scrie-ne preferințele tale și putem să-ți creăm și noi un fundal personalizat. Acesta desigur implică costuri suplimentare și trebuie să știm din timp.

Cum să nu! În cazul în care ne permit condițiile meteorologice.

În această privință ne adaptăm în totalitate cerințelor clientului. Cu treizeci de minute înainte de ora stabilită pentru începere va sosi asistentul nostru la locație pentru a monta aparatul. Timpul necesar pentru montare/demontare desigur nu se scade din intervalul închirierii.

Pentru ca aparatul să poate să fie folosit confortabil este nevoie de un spațiu de cca 2,5×2,5m, amenajat într-o zonă cât mai vizibilă a locației în funcție de posibilități. Este important să existe o sursă de curent electric în apropiere (la cel mult 15 m distanță), și ca proprietarul/managerul locației de evenimente să fie informat în prealabil despre montarea cabinei foto.

Da, desigur. Împreună cu Retrobooth va sosi asistentul nostru, care va monta aparatul, va fi prezent pe tot parcursul închirierii, ajută participanții evenimentului să se pozeze și are grijă de echipament. Asistentul nostru este amabil și îmbrăcat pentru ocazie.

Da, pozele făcute în timpul evenimentului vor fi disponibile și în format digital aici, pe pagina noastră de web. Îți vom trimite o parolă cu care vei avea acces la galeria ta privată sub meniul de ”Aici îți găsești poza”. De aici vei putea descărca pozele împreună pe toate sau separat, și vei putea să împărtășești și cu alții.

În momentul de față avem punct de lucru în Odorheiu Secuiesc, Cluj Napoca, Târgu Secuiesc și Budapesta. Serviciul poate fi închiriat în raza de 100 de km a acestor localități.

Da, avem album propriu, cu copertă de lemn, pagini natur și putem să gravăm și numele vostru pe copertă. Acesta fiind un serviciu în plus implică costuri suplimentare și este valabil în funcție de disponibilitate.

Deoarece dispunem de mai multe aparate, putem să fim prezenți în aceeași timp în mai multe locații, fie acestea în diferite părți a țării.

Nimic. Cel puțin în ceea ce privește serviciul de cabină foto. Cu aproximativ o săptămână înaintea evenimentului vă vom contacta noi și vom cere toate informațiile necesare: elementele de imagine al evenimentului, mărimea fotografiilor, fundalul ales, ora începerii, detalii privind locația, contactul persoanei pe cine trebuie să caute asistentul nostru când va sosi.

Cum se spune pe la noi: o întrebare merită.

Am omis ceva? Daca mai ai întrebări, contactează-ne!

200++

EVENIMENTE

4000++

FOTOGRAFII

16000++

ZÂMBET

Referințe