fbpx

O experiență, care vă învârte

Știm, știm… O poză spune o mie de cuvinte. Mai ales pe care o primești direct în mână. Dar dacă acasă ușa frigiderului, rafturile, pereții și fără îndoială și cutiile de deasupra dulapului sunt pline cu fotografiile magifice de la retrobooth, știi unde mai este loc pentru “a posta” amintiri? Clar, răspunsul este pe Insta. Sau orice platformă de social media din preferatele tale. Acolo sus, în mediul online. Din când în când, și noi trebuie să recunoaștem, că există lucruri care arată mai bine pe un ecran/display decât pe o poză. Și acesta sunt videoclipurile. Noi – ținând pasul cu spiritul vremurilor – am dobândit un mic generator de vîrtej de al nostru (nu numai în sensul figurat) care face niște filmulețe în care o să arăți așa de bine incât nici mama nu te mai recunoaște.

Dar ce este video booth 360?

Este cel mai tare accesoriu a oricărei petreceri care surprinde momentele de neuita sub forma unui videoclip. Aceste momente sunt elevate cu ajutorul efectelor slow-motion și boomerang de 360 ​​de grade care după înregistrare pot fii descărcat în câteva secunde pe smartphonurile voastre și împărțite prin toată gașca.

Ok, ok, dar cum se funcționează?

Simplu. Stați pe scena circulară, unde,evident vă vă distrați extraordinar de bine (pentru că de ce nu). Vă accesorizați, dacă vreți, nu e un musai, din recuzita noastră haioasă, vă puteți ascunde într-o ploaie de bule sau cascadă de bănuți, cu brațele în aer, și video booth-ul 360 surprinde momentul cu 240 de cadre pe secundă . Lumina circulară montată în spatele camerei și luminile de margine plasate pe suport sunt responsabili pentru iluminare perfectă iar cordonul de jur împrejur, este menit pentru voi și pentru cei care abia ațteaptă să vă ia locul pe platforma magică. După ce părăsiți scena, nu aveți nimic altceva de făcut, decăt, cu ajutorul colegiilor noștrii, super amabili, scanați coud QR care vă duce direct la filmulețul vostru. (nu mai trebuie să cauți prin toate galerie posibile). De aici, cu un singur clic, vă puteți descărca clipul vostru minunat.