fbpx

#BookNow #EnjoyLater

Misiunea Retrobooth este să aducă culoare, distracție și bucurie în cadrul unui eveniment, și să păstreze o fracțiune din aceste experiențe pe o fotografie. Există perioade în viață când ne face deosebit de bine să ne aducem aminte de momentele petrecute cu prietenii, de îmbrățișări și de voie bună. Când un zâmbet este mai valoros decât altădată.

Acum trăim o asemenea perioadă.

Însă nu ne dăm bătuți. Planificăm încontinuu. Întrucât evenimentele continuă să se postpună și noi nu suntem experți nici în a produce măști, nici în a coace pâine, ne-am gândit să venim cu o ofertă pentru voi:

  • în cazul în care și voi priviți spre viitor și de acum sunteți siguri că Retrobooth o să fie prezent la evenimentul vostru – fiindcă sfârșitul lumii totuși încă nu a venit -, rezervați acum cabina foto, și dacă plătiți serviciul integral în avans, noi îți oferim o reducere de 20%, fie vorba de un eveniment din acest an sau din anul viitor.

(Retrobooth este o cabină foarte recunoscătoare. Nu cere de mâncare. Însă noi, cei din spatele ei, din când în când mai cerem. Îți mulțumim că și prin acest mod ne ajuți să trecem peste această perioadă.)

*oferta este valabilă și celor care au rezervat deja, cât și celor care doresc să rezerve de acum încolo

*oferta este valabilă pentru rezervări cu număr limitat

*oferta este valabilă până la finalul lunii iunie 2020

*în cazul în care ai beneficiat deja de o reducere, această ofertă nu este valabilă

*nu reprezintă problemă dacă nu știi data exactă în momentul rezervării

#BookNow #EnjoyLater